5. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kongresi (TUDOK 2014)

İKÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 23 - 24 Haziran 2014 tarihlerinde 5. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kongresi'ni (TUDOK 2014) düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 23 - 24 Haziran 2014 tarihlerinde 5. Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kongresi'ni (TUDOK 2014) düzenledi.

TUDOK, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 50 üniversiteden gelen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Ataköy yerleşkesinde iki yılda bir gerçekleştirilen kongre, Eski Türk Dili, Klâsik Türk Edebiyatı/Eski Türk Edebiyatları, Türk Halk Edebiyatı/Halkbilimi, Yeni Türk Dili/Çağdaş Türk Lehçeleri, Yeni Türk Edebiyatı/Çağdaş Türk Edebiyatları ana başlıklarında yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/25/2018 - 14:14